Om Lisa

Norrbottning i hjärtat. Vildvittra i själen. Hustomte i blodet.

Mina inlägg säger ganska mycket om vem jag är. Men om du vill ha en snabb inblick så kommer här lite om mig.

När jag säger till min man ”Du, jag tänkte på en sak” påpekar han ganska fort, ”Jag tvivlar att du tänkte på EN sak”. Och det summerar mig ganska bra.

Jag är mycket. På gott och ont. Får jag en idé har jag svårt att släppa den, vilket gör att jag ibland genomför de mest tokiga – och fantastiska – sakerna! Jag går all in, vilket gör att jag riskerar att brinna ut fort – men ger mig passion och glädje medan det varar. Jag är en känslomänniska av rang, vilket kan vara extremt tungt i dagens kalla och hårda samhälle – men som kanske är desto viktigare just därför. Jag brinner (inte för fort) för hållbart leverne, så väl för människan som för miljön – vilket bland annat gör att jag naturligt får en aktiv vardag och mer tid med familjen. För en annan sak som genomsyrar mitt liv är rörelse i olika former. Och skapande.

Nåja, det var lite kort om (delar av) mig. Nu får du läsa mer och bilda dig en egen uppfattning. Jag hoppas kunna inspirera dig till att följa ditt hjärta, och att bygga ett hållbart aktivt liv som passar dig!

Med varma hälsningar,

Lisa