Ice bucket challenge, Umeå

Fortsätt bidra till kampen mot ALS!

Nu är det mer än en månad sedan jag avslutade insamlingen Kriga mot ALS, och jag känner fortfarande en enorm värme och tacksamhet när jag tänker tillbaka på alla som bidragit, allt jag varit med om, alla jag träffat och alla människor som engagerat sig i kampanjen.

Några som jag minns med lite extra värme är gänget från Umeå som verkligen tog emot mig med öppna armar. De cyklade med mig sista dagen, fixade så att vi blev sponsrade med lunch hos Strömbäcks Folkhögskola, fixade så att SVT Västerbotten, Västerbottens Kuriren och P4 Västerbotten gjorde ett reportage om oss, bjöd på fika, visade oss runt i lokalerna och mycket mer!

Nu har de gjort Ice Bucket Challenge för tredje året i rad! Det är så underbart att se dessa fantastiska personer göra en sådan insats – igen. För att inte tala om den insats de gör varje dag i sitt arbete.

I bland funderar jag på att starta insamlingen igen och låta den ligga, även om jag inte har tid att aktivt driva på den just nu. Men jag fortsätter i stället sprida information i ämnet och pusha för andra kanaler i stället. Så snälla, även om min insamling inte längre finns kvar – fortsätt bidra!

Exempelvis kan du bidra till Hjärnfonden (direkt eller till en insamling) eller till Ulla-Carins Lindquists stiftelse.

Oavsett vad du gör hoppas jag att du fortsätter att kriga mot ALS – det kommer jag göra!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *