I morgon gäller det

I morgon är det ÄNTLIGEN dags för mig att påbörja resan genom ALS-forskningens Sverige. Med start från Sahlgrenska kl 9:00 ska jag springa till Alingsås. Frågar man Google Maps är det en sträcka på 50 km.

Jag hoppas kunna springa utan problem med knäna, men jag tar det lugnt. Min kropp ska hålla många dagar till, och efter resan i många år till.

Efter ett tips från Johnny på Pace on earth är planen att springa 25 min, gå 5 min och fortsätta växla så. Med paus för lunch så klart, och under förutsättning att mina knän inte klagar.

Jag kommer inte att uppdatera så ofta här på hemsidan. Mest kommer jag att uppdatera på Instagram och Facebook. Anledningen är helt enkelt att det är enklare att bara lägga upp en bild och lite text där än på hemsidan, samt att det blir så många ställen att uppdatera om jag ska uppdatera överallt.

De senaste dagarna har jag varit i radio två gånger (P4 Gävleborg och P4 Göteborg), och artiklar har publicerats i Metro, GT och Nerikes Allehanda. Det är fantastiskt att de vill vara med och sprida budskapet så att fler får upp ögonen för sjukdomen och bidrar till insamlingen!

Nu ska jag snart äta middag efter en utsökt förrätt hemma hos Annelie och Björn Narlundh som vi får bo hos i två nätter här i Göteborg. Sen är det godnatt – i morgon väntar en lång dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen